Sis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0322 515 29 86
WEB https://kozansml.meb.k12.tr
Adres : Şevkiye Mah. Çanaklı Yolu Cad. NO22 /A KOZAN
VİZYON : • Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, • Milli ve Manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, • 21. yüzyıl bilgi toplumu için fikir ve proje üreten, • Kamu Hizmetlerinde kaliteyi en üst seviyeye çıkarmayı vazife edinen, • Akıl, bilim ve tarihin aydınlığında değişim ve gelişmelere açık,
MİSYON : Türk Ulusunun ve insanlığın ihtiyaç duyduğu iyi insan, iyi vatandaş özelliklerine sahip; milli ve manevi değerlerini benimseyen; kendisine, ailesine, milletine yararlı, bilgili, becerikli, kendine güvenen, düşünen, üreten kişilerin yetişmesi için eğitim kurumları arasında koordinasyonu sağlamak; İyi bir gelecek için standartları yükselterek kaliteli bir eğitimin lokomotifi olmak; Öğretmenleri ve personeli motive ederek, onlara rehberlik yaparak, mutlu olmalarını ve nitelikli iş yapmalarını sağlamaktır. Kozan’ a ve Türkiye’ ye model oluşturacak projeler üreten kurum olmak.
BAŞARILAR :

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 07:40 - 16:50
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORFERLİ
Servis : Özel servisler mevcuttur.
Ulaşım : Dolmuş
Yerleşim Yeri : ŞEVKİYE MH. ÇANAKLI YOLU CAD. NO: 22 KOZAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kozan ilçe merkezindedir. Adana 70 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 9.ncu sınıf 4 şube 128 öĞRENCİ 10. 4 Şube 116, 11.5 Şube 150, 12. sınıflar 5 Şube 127 toplam 18 şubeToplam 521 Öğrenci Sağlık Hizmetleri Alanı Özel Eğitim şube 5 şube 20 öğrenci mevcuttur 9. sınıflar harir
Taban-Tavan Puan Bilgileri : İlk Yerleştirme Taban DİPLOMA PUANI :88,68
Okulun Sınav Başarı Durumu : İl ve İlçemizde yapılan yarışmalarda başarımız mevcuttur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2022 YKS 40 Öğrencimiz kazandı.
Sportif Etkinlikler : kapalı Spor salonumuz var. İl ve ilçede derecelerimiz mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : AB ERASMUS+
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Hasta ve Yaşlı Bakımı İlk çıkış 2 Ekim 2022 Hollanda